Een Apple Bay cocktail als alternatief aperitief. Verfrissend met de nodige fruitige toetsen en een maritieme hint naar de Atlantische oceaan.
Ingrediƫnten
Voor 1 persoon. Bereidingstijd: 5 min.
- 4 cl Kilchoman Machir Bay
- 4 cl appelsap
- scheutje absinth
- 1 flesje gekoelde ginger ale
- 1 takje munt
- 1 partje citroen
Bereiding
Doe een scheutje absinth in een verstuiver. Vul een highballglas of een hoge tumbler met ijsblokjes. Verstuif twee of drie keer met de absinth. Voeg 4cl Kilchoman Machir Bay en 4cl appelsap toe. Roer een paar keer, vul aan met ijs en top af met gekoelde ginger ale.
Garneer met een takje munt en een partje limoen.
Garneer met een takje munt en een partje limoen.
De standaardwhisky van Kilchoman: Machir Bay |
Het originele recept van Kris Mulkey kan je nalezen op Bevmo Thirsty Times.
Reacties
Een reactie posten